ENDORFINES 2021

Cicle d'Humor i d'Estiu de La Farinera

ENDORFINES 2021

TORNA LA FELICITAT A L’ESPLANADA DE LA FARINERA

Un any més acabem el mes de juliol activant l’hormona de la felicitat amb el Cicle d’Humor i d’Estiu Endorfines.

Aquesta edició és més necessària que mai després del que hem estat vivint aquest darrer any i mig degut a la situació sanitària. Necessitem la cultura, evadir-nos, celebrar, retrobar, riure … i, tot això, compartir-ho amb el veïnat a l’esplanada de La Farinera.

Serà una edició diferent, ja que les places seran limitades, per tal de garantir l’aforament òptim per mantenir les distàncies de seguretat. Per tant, caldrà que el públic reservi la seva entrada a través de la nostra pàgina web. Malgrat haver de reservar la localitat els espectacles seguiran sent gratuïts.

Des de La Farinera us animem que vingueu, serà una bona manera de retrobar-nos, després de tant de temps, i de passar amb alegria i bon humor les nits caloroses d’estiu.

Els tres espectacles programats ens faran riure de valent i malgrat que les mascaretes no ens permetran veure els somriures, segur que sentirem les rialles i ompliran de bon humor l’esplanada de La Farinera.

Iniciarem el cicle amb l’espectacle A la fresca! que ens rememorarà temps passats, de quan trèiem les cadires al carrer per petar la xerrada amb les veïnes els vespres d’estiu. Amb Nïu, el 2on espectacle, coneixerem un ésser enigmàtic sobre un gran niu de maletes acaba d’arribar; no sabem d’on ve ni cap a on va i potser tampoc ell ho sap. La inauguració clourà les Endorfines d’enguany, malgrat que el nom de l’espectacle pogués prestar a confusions i semblés que inaugura el cicle Endorfines!

Us esperem com cada juliol per gaudir plegades de la programació i seguir reivindicant que #LACULTURAÉSSEGURA!

 

PROGRAMA

A LA FRESCA ! ENTRADES EXHAURIDES

A càrrec de la cia. Anna Confetti

A la Fresca és un espectacle còmic de carrer per a tots els públics. Tres personatges, que ens resultaran molt familiars, i una cadira gegant surten a prendre la fresca, generant diferents situacions, entre quotidianes i surrealistes, que portades a l’extrem esdevenen còmiques.

Data: Dijous 15 de juliol de 2021 a les 20 h
Lloc:
Esplanada del Centre Cultural La Farinera del del Clot
Entrada:
Gratuïta, però és imprescindible fer reserva a www.farinera.org

 


NÏU

A càrrec de Dudu Arnalot

Un ésser enigmàtic sobre un gran niu de maletes acaba d’arribar; no sabem d’on ve ni cap a on va i potser tampoc ell ho sap, però la seva presència no ens deixarà indiferents. Un personatge amb ànima d’ocell que et captiva per la seva ingenuïtat i perspicàcia, que acompanyat de sons i músiques, transforma el carrer en un escenari improvisat i ple de vida. El Nïu és un espectacle que s’inventa de nou per cada carrer per on passa. Sense paraules, sense regles, on el joc constant amb el públic va dibuixant nous camins cap a la imaginació, on la sorpresa i la rialla cobren vida.

Espectacle sense paraules de clown gestual per a tots els públics.

 

Data: Dijous 22 de juliol a les 20 h
Lloc:
Esplanada del Centre Cultural La Farinera del del Clot
Entrada:
Gratuïta, però és imprescindible fer reserva a www.farinera.orgLA INAUGURACIÓ

A càrec de les Kakofónicas

“Es fa saber que avui, dia mundial de les fonts, hi haurà la inauguració de la NOVA FONT de la plaça de la Font del municipi.
Es prega venir arreglat, pentinat i dinat. És indispensable venir puntual degut a la presència de la Reina Octava de la Fontain. Serà de màxima importància la vostra presència per poder seguir el protocol de seguretat i organització per tal de que tot surti perfecte.

Agraïm la vostra col·laboració.

Atentament,

 

L’organització.”

 

Data: Dijous 29 de juliol a les 20 h
Lloc:
Esplanada del Centre Cultural La Farinera del del Clot
Entrada:
Gratuïta, però és imprescindible fer reserva a www.farinera.org

 


PROTEGIM-NOS DE LA COVID:

  • Arribar amb temps d’antelació suficient per facilitar l’accés.
  • Seguir en tot moment les indicacions del personal del centre.
  • Esperar a ser acomodat per entrar i abandonar l’espai.
  • L’ús de mascareta és obligatori per accedir i moure’s per l’espai.
  • Davant d’algun símptoma de la Covid o si s’ha estat en contacte amb alguna persona diagnosticada, no acudir a l’activitat.
Nota de premsa Endorfines 2021