INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ VENADITO!

El 6 d’abril torna El Venadito 4ª edició Biennal d’art contra el maltractament animal creada per siNesteSia.

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ VENADITO!
El 6 d’abril torna El Venadito 4ª edició Biennal d’art contra el maltractament animal creada per siNesteSia.
 
Aquesta edició la mostra pren com a protagonistes els primats. La Fundació Mona,🐒(centre de rehabilitació de primats) el Centre Cultural La Farinera del Clot i 20 espais artístics i culturals donen veu a aquests animals i exposen la seva vulnerable situació.
 
Podreu trobar una o dues obres distribuïdes a qualsevol dels espais que acullen la mostra, entre els quals es troba l’EAMP. Les obres estaran a la venda sempre que els espais ho permetin i els beneficis de la seca venda es repartiran, un 20% per la Fundació Mona i el 80% per l’artista.
 
Opcionalment es podrà adquirir per recórrer la mostra el carnet SÓC MONA l’import del qual de 5 € servirà com a donatiu a la Fundació MONA. Aquest carnet posa de relleu el gènere i el nostre passat evolutiu. (Descendim de la mona). Cada vegada que es visiti un dels espais que participen a la mostra, el carnet serà segellat pel personal
del centre. Al obtenir 15 segells s’aconseguirà una entrada gratuïta para visitar la Fundació MONA, (Aquest carnet se podrà adquirir al Centro Cultural La Farinera del Clot).
 
La inauguració tindrà lloc el 6 d’abril de 2022 a les 19 h al Centre Cultural La Farinera del Clot. Les obres s’exposaran a la resta de centres participants a partir d’aquest mateix dia i hora. La mostra finalitzarà el 14 de juliol, dia Internacional del Ximpanzé.
 
Per aquesta edició podreu participar en tallers artístics així com a pedalades en grup per visitar les obres exposades als diferents centres. Més informació a: ttps://sinestesia1.wixsite.com/sinestesia/el-venadito-4
ACTIVITATS VENADITO 22 PLANELL VENADITO 22