Uneix-te al canal de difusió de l’EAMP

Uneix-te al canal de difusió de l’EAMP

Amb la voluntat d’arribar al màxim de persones i ser més accessibles i properes, i per no deixar ningú enrere ✊, hem vist la necessitat de crear un canal de difusió de WhatsApp per fer arribar la informació de les nostres activitats.

Si vols rebre les activitats i notícies més importants de l’EAMP de forma àgil i còmode a través del WhatsApp, aquí t’expliquem com:

  1. Envia’ns un WhatsApp.
    Clicant aquí ens enviaràs un WhatsApp

 

  1. Afegeix-nos com a contacte.
    Si no fas aquest pas no rebràs els missatges que enviarem

 

  1. Ja està!! Recorda que et pots donar de baixa de forma senzilla. Només cal que ens escriguis un WhatsApp dient “baixa”.

 

Una altra manera de donar-te d’alta és enviant-nos un missatge de WhatsApp al 93 450 70 13 demanant que t’incloguem a la llista de distribució: “Vull rebre informació de l’EAMP”

 

També pots passar per l’EAMP i et donem un cop de mà per donar-te d’alta a la llista de distribució!

 

Quants missatges rebré? La intenció és que rebis el cartell del mes i aquelles activitats o notícies més destacades. No esperem enviar més de tres missatges al mes.

 

 

 

Al donar-se d’alta del servei de missatgeria de WhatsApp accepta que, complint l’art. 5 de la Ley Orgánica de Protección de Datos de caràcter personal (L.O. 15/1999 publicada en el B.O.E. del14 de desembre de 1999), les seves dades siguin, estan incorporades en un fitxer propietat de la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa amb l’única finalitat d’informar de les activitats que es realitzin al Casal de Barri EAMP. Pot donar-se de baixa d’aquest fitxer enviant un WhatsAPP amb la paraula “baixa” o enviant un correu a info@casalbarrieamp.org